Logo gemeentenieuwsonline.nl

‘Als thuis wonen niet meer gaat’ bij Alzheimer Café Overbetuwe

ELST - Woensdag 17 oktober vindt een bijeenkomst plaats van het Alzheimer Café Overbetuwe, een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun mantelzorgers, familie, professionals en andere belangstellenden. Kortom voor iedereen die in het dagelijks leven te maken heeft met dementie.

"Wanneer uzelf of iemand in uw naaste omgeving dementie heeft, kunt u op een punt komen dat thuis wonen niet meer gaat. Wat moet er dan allemaal geregeld worden? Uit welke woonvormen kunt u kiezen? Hoe gaat zo’n verhuizing? Wat verandert er voor degene met dementie en voor de mantelzorger? We gaan hierover in gesprek met mevrouw M. Teunissen van Manen, woonzorgbemiddelaar bij Stichting Samen Zorgen."

Het Alzheimer Café vindt plaats in cultureel centrum De Wieken, Prinses Irenestraat 29 in Elst. Men is welkom vanaf 18.30 uur. Het programma duurt van 19.00 tot 20.30 uur en om 21.00 uur sluiten de deuren. De toegang is gratis, evenals de koffie en de thee. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie: Annet Fleer, coördinator Alzheimer Café Overbetuwe, via 06-53544019 of alzheimercafe.overbetuwe@gmail.com.

Meer berichten