Inschrijving Gendtse Kerstmarkt

Algemeen

GENDT - Zondag 16 december verzorgt de Gendtse Winkeliers Vereniging (GWV) weer de jaarlijkse kerstmarkt. Ook dit jaar zal het festijn plaatsvinden op het Julianaplein en duurt van 13.00 – 17.00 uur.

Vijfendertig kramen zullen dit jaar opgesteld staan om de inwoners van Gendt en omliggende dorpen te voorzien van leuke kerstspullen, fantastische aanbiedingen, een hapje en een drankje. Ook voor de kinderen is er van alles te doen, waardoor de Gendtse Kerstmarkt een waar gezinsfeest kan worden. De afgelopen jaren hebben vele gezinnen elkaar dan ook getroffen op het plein. Ook dit jaar zal de kerstman aanwezig zijn en zal er live gezongen worden door een aantal koren.

Dit keer kan er wederom ingeschreven worden om een kraam te huren. De beschikbaarheid is echter wel beperkt, dus reageer snel als je een kraam wilt huren. Om de kerstmarkt voor zowel de consument als de kraamhouder interessant te houden, zal de Gendtse Winkeliers Vereniging de kramen toewijzen.

Aanmelden is mogelijkheid tot en met 30 november via info@wijnzinnig.eu. Ook voor verdere vragen kan men terecht bij Guido Lenting van WijnZinnig Gendt.

Uitgelicht

Digitale krant