Afbeelding

Voorstellingen via lifestream te zien in Theaterkerk Koninklijk Concertgebouworkest en André Rieu komen naar Bemmel

Algemeen

BEMMEL - TOP gaat met zijn tijd mee! Vanaf november kunt u bij TOP genieten van bijzondere optredens, voorstellingen en artfilms die via livestreaming worden vertoond. In de comfortabele theaterfilmzaal kunt u dan voorstellingen van over de hele wereld live bijwonen.

Wat dacht u van het Koninklijk Concertgebouworkest, of André Rieu, of een mooie artfilm over Botticelli. Producties van topniveau en wereldfaam, nu rechtstreeks toegankelijk voor ons publiek in Bemmel en omstreken. The world of music, art and theatre right at your doorstep.

Deze optredens, die dus elders plaatsvinden, worden via een rechtstreekse verbinding live op het filmdoek van onze theaterzaal gestreamd. En ook nog eens in perfecte HD beeld- en geluidskwaliteit, met prachtige close-ups. Livestreaming is een fantastisch fenomeen. De dramatiek, de passie, de emoties: op het witte doek worden ze levensecht. U krijgt een blik op het toneel die u zelfs vanaf de beste plaatsen in het theater niet krijgt. U kijkt de zangers en dansers recht in het gezicht. U voelt hun adem, u ervaart hun kunst en talent. Een unieke belevenis. Kortom, TOP voegt hiermee iets bijzonders toe aan het bestaande programma.

Voorlopige programmering

De programmering van de TOP-livestreamvoorstellingen in 2018/2019 ziet er als volgt uit: Artfilm/kunstdocumentaire 'Botticelli: Inferno', 8 november.
Botticelli: Inferno is een filmdocumentaire over één van de onbetwiste meesters van de Renaissance, Sandro Botticelli. De film trekt de kijker in een andere wereld: een reis naar de onderwereld door de negen niveaus van de Hel. Precies zoals beschreven in Dante's Inferno: alleen door te reizen door de Hel en het Vagevuur kunnen we het Paradijs bereiken; Koninklijk Concertgebouworkest speelt Beethoven en Brahms, 22 november.

Het Koninklijk Concertgebouworkest speelt Beethovens Vierde pianoconcert en de Tweede Symfonie van Brahms, topstukken uit de klassiek-romantische periode. Het orkest bundelt hier zijn krachten met sterpianist Yefim Bronfman. Deze Russisch-Israëlisch-Amerikaanse meester staat bekend als een zwaargewicht, uitblinkend in tumultueuze stukken.André Rieu en zijn Johan Strauss Orchestra met het Nieuwjaarsconcert 2019, live vanuit Sydney, 11 januari (en een 'encore' op 13 januari). De Koning van de Wals, André Rieu, brengt miljoenen fans over de hele wereld zijn Nieuwjaarsconcert, live opgenomen in Sydney, Australië. De eerste volledige productie van Piece Of Magic Entertainment, de toonaangevende distributeur in Event Cinema. André Rieu zal als nooit tevoren een feestelijk concert presenteren, live opgenomen in het prachtige Town Hall in Sydney.


Binnenkort te zien
"Hebben we uw belangstelling gewekt en wilt u een van de door TOP geprogrammeerde livestreamvoorstelling bijwonen? Hou dan de website in de gaten. Binnenkort start de kaartverkoop."

Uitgelicht

Digitale krant