Afbeelding

Wie niet weg is, is gezien!

Algemeen

HUISSEN - Waar denk je aan als je dit leest. Natuurlijk als eerste aan verstoppertje spelen. En dat hebben we gedaan. De kinderen van 3 - 12 jaar verstopten zich op de gekste plaatsen in de kerk.

In de preekstoel, achter het orgel, in de consistorie, de keuken en achter de gordijnen. Het plezier straalde er vanaf. Zo begon de Kliederkerk. Daarna konden de kinderen spelletjes gaan doen of knutselen. Dobbelen over keuzes die je wel of niet maakt en waarvoor je je soms wel eens zou willen verstoppen. Een grote vis versieren om daarna geblinddoekt ‘Visje prik’ te kunnen doen. Of marmeren met scheerschuim. Wat komt er onder een dikke laag schuim met verf tevoorschijn? Wat willen we wel of niet laten zien. En welk Bijbelverhaal zit onder al deze activiteiten verstopt? Je raadt het al. Jona in Ninevé, een vreselijke storm en een hele grote vis. We zingen erover en luisteren naar het verhaal. En tot slot is er limonade met iets lekkers erbij. De eerstvolgende Kliederkerk wordt gehouden op zondag 9 december van 14-16 uur. Noteer alvast de datum en kom meedoen. Vind je het leuk om mee te organiseren. Ook dat is mogelijk. Neem contact op met ons op via kliederkerkhuissen@gmail.com.

Kerkdienst Protestantse Gemeente Huissen

Zondag 21 oktober 10.00 uur. Voorganger mw Bettie Woord, proponent. Iedere vrijdagmiddag bent u van harte welkom tussen 14 – 16 uur. Elkaar ontmoeten bij een kopje koffie of thee.

Uitgelicht

Digitale krant