Logo gemeentenieuwsonline.nl

Rugby; durf jij de uitdaging aan?

BEMMEL - Lijkt het jou ook leuk om onderdeel uit te maken van een hecht team, dat samen de strijd aangaat met de tegenstander? Denk dan eens aan rugby.

Rugby is een teamsport, waarbij iedereen tot zijn recht komt of je nu een rouwdouwer of snelle jelle bent: iedereen is nodig. Voor de 'scrum' zijn de zwaardere mensen nodig, terwijl je 'in de lijn' het van snelheid en behendigheid moet hebben. En winnen doe je alleen als er een goede balans is tussen deze spelelementen.

Ben jij benieuwd naar wat 'in de lijn' of in de 'scrum' staan voor jou zou kunnen betekenen? Kom dan eens gratis mee trainen tijdens onze introductie - trainingen begin januari.

Meiden en jongens, vrouwen en mannen vanaf 6 jaar zijn welkom op sportpark De Heister (achter het OBC in Bemmel) op dinsdag 20, vrijdag 23, dinsdag 27 en vrijdag 30 november. Het is niet noodzakelijk alle vier trainingen aanwezig te zijn. Tijden: 6 - 18 jaar van 19.00 en 20.00 uur, 19 jaar en ouder van 20.00 - 21.30 uur.

"Kom in een sportieve outfit (voetbalschoenen zijn handig, maar niet noodzakelijk). Heb jij vragen of wil je jezelf aanmelden? Mail dan naar: info@rugbyclubbetuwe.nl."

Meer berichten