Enquête voor huurders Woonstichting Gendt

Algemeen

GENDT - Huurdersvereniging Gendt is een actieve vereniging die opkomt voor de belangen van haar leden. Leden zijn alle huurders van Woonstichting Gendt. Maar wat doet de HV Gendt nu precies?

HV Gendt maakt, namens haar leden, afspraken met de woonstichting over onder andere betaalbaarheid, het aantal beschikbare huurwoningen, energiebesparing en de hoogte van de huren.

De HV wil graag dicht bij haar leden staan en weten wat er leeft onder de huurders. Daarom onderzoekt ze samen met de Woonbond, de landelijke belangenorganisatie van huurders, wat de mening van de huurders is. Ze wil weten hoe ze haar achterban het beste kan informeren en raadplegen. Tevens wil ze weten of er huurders zijn die zelf actief willen zijn. HV Gendt houdt daarom een enquête onder haar huurders van Woonstichting Gendt. Hoe meer huurders meewerken, hoe beter de HV de belangen van de huurders kan behartigen.

Tot uiterlijk 26 november kunnen huurders de (digitale) enquête invullen; dit kan via http:// www.woonbondonderzoek.nl/gendt . Alle huurders hebben deze week een persoonlijke uitnodiging ontvangen om de enquête in te vullen. Op 10 december presenteert HV Gendt tijdens de belangendag van de Woonstichting Gendt de resultaten.

Uitgelicht

Digitale krant