Wilddrive BC Doublet en BC Gendt Eerste Wilddrive op Landgoed Welderen in Elst

Algemeen

ELST - Op 4 november werd op landgoed Parkrestaurant Golfbaan Welderen in Elst voor het eerst een Wilddrive gehouden. Organisatie was in handen van bridgeclub Doublet uit Bemmel en BC Gendt uit Gendt.

Dit nieuwe initiatief mocht zich verheugen in een grote opkomst en de laaiend enthousiaste reacties na afloop maken dat een jaarlijks vervolg zeker waarschijnlijk is. Na het welkom door de voorzitter van Doublet, Henny van Gogh werden acht rondes van vier spellen gespeeld. De wedstrijdleiding was in deskundige handen van Bert van Isselt, die ervoor zorgde dat de dag soepel verliep.

Mede dankzij de mooie aankleding van de zaal, het uitzicht op de golfbaan in herfstkleuren badend in de najaarszon, de overheerlijke wildgerechten, de fraaie prijzentafel en de gemoedelijke sfeer is dit evenement een groot succes geworden. Ook bijzonder is dat niet alleen deelnemers uit de regio Lingewaard deelnamen maar dat bridgers uit het hele land de weg naar Elst hadden gevonden.

Uiteindelijk gingen Hans Geenen en Geert de Klein er met de eerste prijs vandoor met de hoge score van 67,20%, gevolgd door Eric Groenen en Jos van de Werken met 64,50%. Derde plaats was voor Marion Merkx en Jan Maasdam met 63,64%.

Uitgelicht

Digitale krant