Afbeelding

Nagenieten van het drukbezochte concert 'Out of the Jukebox' door Popkoor 2000

Algemeen

BEMMEL – De spotlight is uit en de laatste noten zijn gezongen. Met genoegen kijkt Popkoor 2000 terug op het voortreffelijke concert 'Out of the Jukebox'.

"Wellicht heeft een bezoeker nog een van de gezongen popsongs in het hoofd. Want hoe geweldig zongen onze veertien mannen Michael Bublee's 'Everything'. De door Willem-Jan van Asselt gemaakte mashup van 'Singing in the Rain' en 'Umbrella'. De hilarische vertolking van overslaande plaat met 'I got a feeling'. Onze stoere solisten; Inge, Mieke, John, Anneloes, Monique en Anita. De a-capella gezongen 'True Colours' van Cindy Lauper. Om niet te vergeten het voor het koor zo bijzondere 'Feel'.

Het oorverdovend applaus van onze trouwe fans en enthousiaste bezoekers was hartverwarmend. De koorleden van Popkoor 2000 hebben enorm genoten van wat er samen is neergezet. Dit alles dankzij de gulle bijdragen van al onze sponsoren. De inzet van de vrijwilligers, onze regisseur Petra Andriessen en liveband Combo Concept, en de gastvrijheid van zaal de Providentia. Voor allemaal is er een warm dankjewel!

Nagenieten van het concert 'Out of the Jukebox' kan via www.facebook.com/popkoor2000. Binnenkort is Popkoor 2000 het gastkoor van het uitverkochte Temple of Boem in Doornenburg. Voor de mensen die kaarten hebben weten te bemachtigen de mogelijkheid om Popkoor 2000 nog een keer te beluisteren.

Voor iedereen die ons heeft gemist. Hou de facebooksite in de gaten voor nieuwe optredens en nieuws over de voorbereiding van ons twintigjarig jubileum."

Uitgelicht

Digitale krant