Afbeelding

Geslaagde korenavond van Sasa Angeren

Algemeen

ANGEREN - Het is inmiddels traditie geworden: de laatste zaterdag van oktober Korenavond in Angeren, nu al voor de veertiende keer.

Zaterdag 27 oktober was het me het avondje wel! Een zaal vol met luistervrienden en vriendinnen en als je binnenkwam verschillende tafels sierlijk uitgedost met honderden prijzen voor de loterij. Bij binnenkomst werd je vriendelijk welkom geheten door de gastvrouwen en gastheren. Inmiddels nieuwsgierig geworden op naar het spektakel in de theaterzaal van het dorpshuis Angeren.

De zaal zat al lekker vol en om klokslag half acht opende de voorzitter van de Sasa mevrouw Corry Wijlhuizen de Korenavond met een hartelijk welkom voor de aanwezigen.

De spits werd afgebeten door koor Zang en Vreugde uit Angeren onder leiding van dirigent Frans Evers gevolgd door koor Face onder leiding van dirigente Birgit Maas, koor Exotherm onder leiding van Regina Dominicus, koor Uh-Meezing onder leiding van dirigente Monique Jansen en als uitsmijter smartlappenkoor De Waalzangers onder leiding van dirigent Frans Evers. Met een scala aan Engelse, Franse, Duitse, Italiaanse en Zulu-liederen werd het publiek verrast en zelfs werd nog een polonaise ingang gezet.

Tijdens de pauze werden honderden loten verkocht met als verrassing voor ieder pakket loten een prijs. Niemand ging zonder prijs de deur uit!

Dankzij de inspanningen van de commissie onder meer de dames Van Dalen en Van Gellecum, en vele anderen was dit een zeer geslaagde korenavond geworden die lonkt naar de vijftiende editie!

Uitgelicht

Digitale krant