Indruk vogeltentoonstelling De Martel. (foto: Henk Peters)
Indruk vogeltentoonstelling De Martel. (foto: Henk Peters) Foto: Henk Peters

Vogelshow vogelvereniging De Martel

Algemeen

HUISSEN - Op zaterdag 24 en zondag 25 november wordt in het verenigingsgebouw Rijnstede een vogelshow gehouden. Dit evenement wordt in de succes formule voor de zestigste maal georganiseerd door vogelvereniging De Martel uit Huissen, aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.

Aan deze show doen vogelliefhebbers uit Huissen, maar ook uit de regio Overbetuwe mee om hun gekweekte vogels te showen in alle kleurenpracht. "Een bezoek is ’n kroon op onze hobby en zeker de moeite waard." Er zijn diverse kleuren kleurkanaries en vele vormen postuurkanaries te bewonderen. Er is een ruime collectie Europese cultuur, tropische en subtropische vogels aanwezig. Ook de parkieten zijn er in een grote sortering aanwezig, waaronder de grote en kleine grasparkiet. In totaal zijn er driehonderd vogels te bewonderen. "Als u van vogels houdt, is een bezoek zeker de moeite waard." De toegang is gratis en er worden ook vogels te koop aangeboden die gekweekt zijn door liefhebbers.

Openingstijden: zaterdag 24 november van 10.00 tot 20.00 uur; zondag 25 november van 10.00 tot 16.00 uur. De Rijnstede is aan de De Jongstraat 3 in Huissen. Voor meer info: Ton Lenting (026 3814674) en familie Van Elk (026 3257133).

Uitgelicht

Digitale krant