Noreen overhandigt een cheque aan Bianca . (foto: Bianca)
Noreen overhandigt een cheque aan Bianca . (foto: Bianca) Foto: Bianca

Top-opbrengst actieweek De Schaapskooi voor Alzheimer Nederland

Algemeen

BEMMEL - In de tweede week van november heeft de collecte plaatsgevonden ten bate van Alzheimer Nederland. Er zijn 51 collectanten in Bemmel op pad gegaan en ook Jumbo Scheperkamp heeft een mooi bedrag (151 euro) opgehaald met de statiegeldactie.

Maar er was meer: in 2017 heeft Noreen gecollecteerd voor Alzheimer Nederland. Na deze collecteweek gaf Noreen aan dat zij het collecteren niet zo leuk vond, maar dat zij heel graag op een andere manier haar steentje wilde bijdragen. Noreen heeft de samenwerking opgezocht met haar collega's van sportcentrum De Schaapskooi in Bemmel.

In de week van de collecte zijn er verschillend acties geweest waarmee geld is opgehaald voor Alzheimer Nederland. Het team heeft kijklessen verzorgd, er is een burpees-challenge georganiseerd en een HIITXL-les aangeboden. Daarnaast heeft de hele week de collectebus op de bar gestaan en is het fooiengeld daar ook in gegaan. Het resultaat mag er zijn, er is flinke cheque aangeboden waar wij allemaal heel blij en trots op zijn. Noreen en collega's werden enorm bedankt!

Uitgelicht

Digitale krant