Prins William du Verve en zijn prinses Hanneke
Prins William du Verve en zijn prinses Hanneke

De Kleibakkers trapt carnavalsseizoen af

Algemeen

HAALDEREN - Op zaterdag 24 november staat de pronkzitting weer voor de deur in het Baggergat. Prins William du Verve en Prinses Hanneke hebben er weer onwijs veel zin in en hopen veel carnavalisten terug te zien tijdens de openingsavond van de carnaval in zalencentrum De Kolk in Haalderen.

Vorig jaar november werd het nieuwe prinsenpaar onthuld en na een schitterend eerste jaar, hoopt het nu vol gas door te kunnen in hun tweede jaar als prins en prinses. Ook de dansgarde en raad van 11 hopen op ieders komst! Varnavalsvereniging De Kleibakkers is er weer klaar voor en heel Haalderen kan vanaf nu ook laten zien dat men klaar is voor carnaval; de vlag kan letterlijk uit. De Kleibakkers heeft namelijk een vlag ontworpen en deze aan de mensen uit het Baggergat gepresenteerd. Zij kunnen de vlag dus laten wapperen tijdens de dolle dagen!

"We nodigen iedereen uit om deze avond met ons te vieren. Voor leden is de entree gratis. Start van de avond is 20:11 uur. In de middag, van 14.00 tot 17.00 uur is er een jeugdprogramma in zalencentrum De Kolk!"

Uitgelicht

Digitale krant