Logo gemeentenieuwsonline.nl

Top-cabaret met Janneke de Bijl en Kasper van der Laan

BEMMEL - Twee cabaretiers voor de prijs van één! Op vrijdag 14 december heeft TOP twee up-and-coming cabaretiers op het Theaterkerk-podium staan die u beslist niet mag missen.

Janneke de Bijl won in 2017 zowel de jury- als de publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten. Janneke beschouwt het leven zoals het echt is: onzinnig en ingewikkeld. Nu ze 36 is, heeft ze inmiddels zo haar manieren gevonden om daarmee om te gaan. Die werken zelden maar wil ze jullie desondanks niet onthouden. In haar debuutvoorstelling Zonder zin kan het ook is Janneke niet alleen streng voor zichzelf maar ook voor de wereld. Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel eerst even zelf heeft uitgeprobeerd.

Kasper van der Laan is winnaar van de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2018 en is komediant, cabaretier en tekstschrijver. Kasper heeft een origineel gevoel voor humor en verrast menig publiek met zijn innemende persoonlijkheid en kenmerkende manier van vertellen. Zijn blik op de wereld is uniek, zijn observaties doordacht en zijn hersenspinsels origineel. Met zijn eigen logica probeert hij grip te krijgen op de absurditeit van het alledaagse. Hij speelt graag met je verwachtingen én met die van hemzelf, wat garant staat voor een onvoorspelbare voorstelling.

Aanvang 20:30 uur. Kaartjes kosten 15,00 euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Meer berichten