Logo gemeentenieuwsonline.nl

Winterfair en open huis De Wij

GENDT - Op vrijdag 14 december vindt er voor de derde keer een Winterfair en Open Huis plaats van gezinshuizen Houtduif De Wij en Torenvalk De Wij in Gendt.

Bij de winterfair wordt de bezoeker ondergedompeld in een sfeervolle warme Dickens' en kerstsfeer. Fakkels, vuurkorven en muziek, bewoners in Dickenskleding zullen u bij de toegang verwelkomen. De winterfair biedt een gevarieerd aanbod van diverse lokale streekproducten, cadeauartikelen, kerstversieringen, kunst en creatieve producten. Onder het genot van live muziek en midwinterhoorblazer kan men genieten een proeverij van zelfgemaakte winterse versnaperingen. Er zal een appelarreslee-trein door het professioneel, sfeervol aangelichte bos gaan rijden. Kortom een zeer gevarieerde winterfair die men niet mag missen.

Tijdens de winterfair zullen beide prachtige gezinshuizen aan de Olyhorststraat 35-41 in Gendt vrij toegankelijk zijn. In beide woonboerderijen zorgen de gezinsouders Eddy en Geesje Hilderink samen met een kleinschalig team voor de dagelijkse huisvesting, verzorging en ondersteuning van acht jong volwassenen in een begeleid zelfstandige woonomgeving. De gezinshuizen werken intensief samen met de professionele expertiseteams vanuit de Albero Zorg waarbinnen De Karmel, De Kroon en de Betuwedagbesteding vallen. Het einddoel is een zo zelfstandig mogelijke plaats in de samenleving te bewerkstelligen voor de huidige bewoners.

Iedereen is vrijdag 14 december van 16.00 tot 21.00 uur welkom op de winterfair en het open huis aan de Olyhorststraat 35-41 in Gendt. Parkeren is mogelijk aan de Molenstraat.

Meer berichten