Logo gemeentenieuwsonline.nl
Egerländerkapel De Leemkuulers. (foto: Niels Spanraaij)
Egerländerkapel De Leemkuulers. (foto: Niels Spanraaij) (Foto: niels spanraaij)

Eindejaarsconcert De Leemkuulers en Meander

BEMMEL - Op zaterdag 15 december wordt het jubileumjaar van Egerländerkapel De Leemkuulers afgesloten met een eindejaarsconcert in de Theaterkerk. Dit gebeurt in samenwerking met zangvereniging Meander.

Ieder laat afzonderlijk iets van zich horen, maar er zal ook een aantal nummers samen gedaan worden. De kapel staat onder leiding van dirigent Henry Meijer en het zangkoor wordt begeleid door pianist Wouter Broens en staat onder leiding van Arjan van de Roest.

In de foyer wordt een kleine goede doelenmarkt gehouden. De deelnemers zijn: Het Vlinderfonds, Stichting Ontwikkelingssamenwerking Lingewaard, De Minkhof en Stophersentumoren.nl (het buddyhuis Bemmel). "Kom gerust even kijken bij deze standjes en laat je informeren. Ze staan voor je klaar vanaf 19.00 uur."

De kerk is dan open. Om 20.00 uur begint het concert. Je kunt kaartjes kopen in de voorverkoop, info @deleemkuulers.nl of aan de kassa. Ze kosten 7,50 euro per stuk. Denk je ook aan het parkeren? De parkeergarage wordt op tijd gesloten, dus parkeer bij de Lidl of in de buurt dan geeft dit geen problemen.

Meer berichten