Logo gemeentenieuwsonline.nl
De taart ter gelegenheid van ons 25 jarig bestaan. (foto: Lenie Graven)
De taart ter gelegenheid van ons 25 jarig bestaan. (foto: Lenie Graven) (Foto: Lenie Graven)

Sinterklaasmiddag bij 25 jarige Gendtse Zonnebloem

GENDT - Vrijdag 30 november kwam er zo'n 100 gasten naar de jaarlijkse Sinterklaasmiddag van de Zonnebloem afdeling Gendt! Het is dit jaar een bijzonder jaar voor de afdeling Gendt.

"We bestaan in de huidige vorm 25 jaar! Ter gelegenheid daarvan werd de Zonnebloem verrast met een prachtige grote taart van bakker Milder uit Gendt. Alle gasten, maar ook de aanwezige vrijwilligers konden genieten van een heerlijk stuk gebak. Wij bedankten natuurlijk bakker Milder voor dit gulle en ook hele mooie gebaar.

De middag verliep gezellig met onder andere een bingo in de vorm van een verhaal, dat door Sinterklaas persoonlijk was geschreven. Hij bracht ons als verrassing een bezoek. Hij bracht twee Pieten mee en las zijn bingoverhaal zelf voor. Dit werd zeer gewaardeerd door alle aanwezigen!

Na de drankjes, hapjes, muziek en kletsen met de buurman of buurvrouw werd de middag afgesloten met voor iedereen een kop soep en broodje beenham. En als verrassing, omdat we 25 jaar bestaan en omdat cadeautjes bij een Sinterklaasfeest horen, kreeg iedereen bij het naar huis gaan een stenen mok gevuld met chocolade! Het was weer een mooie middag waarvan iedereen met volle teugen heeft genoten."

Meer berichten