Goede doelenmarkt met concert

Algemeen

BEMMEL - Voor zaterdag 15 december hebben zich enkele organisatie's zich aangemeld voor de goede doelenmarkt in de Theaterkerk van Bemmel. Dit in combinatie met het concert van De Leemkuulers en zangvereniging Meander.

Een van de goede doelen is het Buddyhuis. Zij staan voor stophersentumoren.nl. In de stand worden onder andere pinguinknuffels verkocht. Deze knuffels kun je ook schenken aan zieke kinderen die liggen in het Amalia kinderziekenhuis van het Radboud UMC. "Helpt u deze organisatie met een financieel handje voor onderzoek naar hersentumoren?"

Het Vlinderfonds ondersteunt maatschappelijke initiatieven en zorgt voor een steuntje in de rug. Zoals het knotten van wilgen, jeugdcarnaval, aanvraag voor vergoeding AED's, straatspeeldag en natuurijk allerlei activiteiten op sportief en muzikaal gebied. Dit is een kleine greep van initiatieven die Het Vlinderfonds steunt. "Komt u ook kijken naar deze stand?"

Tenslotte heeft Stichting Ontwikkelingssamenwerking Lingewaard (SOL) ook hun medewerking toegezegd. Deze stichting zet zich in voor een duurzame relatie met Babati, Tanzania en levert een structurele bijdrage aan de leefomstandigheden in deze regio. De SOL helpt de lokale bevolking van Babati om de middelbare school af te bouwen. Ze zijn druk bezig met het klaarmaken van Nakwa Secondary School voor de leerlingen. "Helpt u deze organisatie om dit plan te verwezenlijken?"

Uitgelicht

Digitale krant