Knutselen. (Gerard Rikken)
Knutselen. (Gerard Rikken) Foto: Gerard Rikken

De Klup opent de deur voor jongeren met ASS

Algemeen

HUISSEN - In januari start De Klup Over-Betuwe met een nieuwe doelgroep. Naast het huidige aanbod van vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking wordt deze activiteit ook aangeboden aan een kleine groep mensen met een verstandelijke beperking en een Autisme Spectrum Stoornis (afgekort ASS).

Het doel is om de groep mensen met ASS activiteiten aan te bieden in een prikkelarme en overzichtelijke omgeving. Uit de activiteiten die aangeboden worden kan men kiezen. De begeleiding zal uit een vaste kern van vrijwilligers bestaan, die al de nodige ervaring hebben met het aanbieden van vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking en ASS.
Voorlopig start De Klup voor deze groep met een frequentie van één keer per veertien dagen op de vrijdag van 19.30 tot 21.30 uur in De Brink in Huissen. "Als je interesse hebt dan kun je de eerste twee keer vrijblijvend mee doen daarna moet je beslissen of je lid wordt van De Klup. Aanmelden kan via www.dekluphuissen.nl of je kunt contact opnemen met: Anneke Helmich (e-mail: amj.helmich@hotmail.com, 06 10338430) en Gerard Rikken (e-mail: dekluphuissen@gmail.com, 06 34390043). Verder zijn wij regelmatig opzoek naar vrijwilligers. Als je interesse hebt om als vrijwilliger bij De Klup te komen, neem dan contact met ons op. Bezoek www.dekluphuissen.nl om kennis te maken met De Klup."

Uitgelicht

Digitale krant