Afbeelding

Klassiek spektakel met Fuse

Algemeen

BEMMEL - Op zaterdag 22 december maakt Fuse, een groep zeer getalenteerde jonge muzikanten, zijn opwachting op de TOP-bühne in de Theaterkerk. Dankzij een vaste plek in het muziekprogramma Podium Witteman kan Fuse rekenen op een trouw kijkerspubliek.

Maar ook op de Nederlandse podia laat de groep zien voortrekker te zijn van een nieuwe generatie muzikanten. Fuse staat erom bekend de muzikale invloeden van de zes groepsleden bij elkaar te brengen in een eigenwijze mix van klassiek, jazz, volksmuziek en improvisatie. In een ongewone bezetting van strijkkwartet, contrabas en percussie spelen de leden van Fuse hun favoriete muziek, door en voor hen bewerkt en geschreven. Met optredens door het hele land laat de groep zien een publiek te vinden, van theater tot festival en van het Concertgebouw tot de TheaterKerk. Ook op Sail Amsterdam, het Grachtenfestival, en de Uitmarkt Amsterdam zorgde Fuse voor een klassiek spektakel!

Aanvang 20:30 uur (zaal open 20:00). Locatie Theaterzaal. Kaartjes kosten 17,50 euro per stuk en zijn te bestellen op de website www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Uitgelicht

Digitale krant