Logo gemeentenieuwsonline.nl
Dames 1 van Batouwe winnen de Gouden Sport Ster 2017. (Fons Sluiter)
Dames 1 van Batouwe winnen de Gouden Sport Ster 2017. (Fons Sluiter) (Foto: Fons Sluiter)

Nominaties Gouden Sport Ster Lingewaard

LINGEWAARD - Na lang wikken en wegen heeft Sportpromotie Lingewaard uit alle inzendingen een keuze gemaakt voor de volgende drie genomineerden:

Zwem- en polovereniging Thetis Dames 1
De dames 1 van Thetis zijn 3 jaar op rij gepromoveerd naar een hogere klasse waarvan twee jaar kampioen. Daarbij speelden ze twee maal de bekerfinale en werd deze districtsbeker in 2018 ook gewonnen.

Erik Elbers, Triatleet
Erik heeft in 2018 voor de dertigste maal deelgenomen aan de Gendtse kwart Triatlon. Hierbij is hij de enige persoon die alle dertig edities van dit evenement heeft volbracht.

Tino Driessen, Braziliaans jiu-jitsu
Tino is afgelopen jaar doorgebroken in zijn sport. Hij won eerst goud op de Nijmegen open en vervolgens brons op de Dutch Open (NK).


Uitreiking
Op zondag 6 januari kunnen sportliefhebbers uit Lingewaard stemmen op één van deze drie genomineerden tijdens een feestelijke presentatie in de kantine van v.v. Jonge Kracht. Naast deze publieksstem zullen ook het College van B&W, Sport & Ondernemen Lingewaard, Sport 2000 Huisman Sport, Omroep Lingewaard en Sportpromotie Lingewaard hun stem uitbrengen. De sport(st)er of ploeg met de meeste stemmen zal worden gekroond tot Gouden Sport Ster Lingewaard 2018.

Meer berichten