Hutaf 1 boekt makkelijke overwinning

Algemeen

HUISSEN - In de laatste speelronde van de najaarscompetitie speelde Hutaf 1 in Nieuwegein tegen VTV 1. Na een valse start liep het Huissense team makkelijk uit naar een 8-2 overwinning. Joeri van Ekeren en Sam ten Westenend bleven beide ongeslagen. Mats Janssen won één wedstrijd. Door deze uitslag bleef Hutaf 1 VTV ruim voor op de ranglijst.

Hutaf 2 speelde in het Zuid-Hollandse Berkel en Rodenrijs tegen kampioen TOGB 1. Ondanks het grote verschil op de ranglijst werden er meerdere spannende wedstrijden gespeeld die uiteindelijk vaak in het voordeel van de tegenstanders uitvielen. De winst in het dubbel en een overwinning van Jesper van Zanten bezorgde Hutaf 2 nog twee punten. Het team keerde daarmee met een 8-2 nederlaag en een mogelijke degradatie huiswaarts.

In de tweede klasse speelde Hutaf 5 voor een mogelijk kampioenschap. Hiervoor was een 7-3 overwinning nodig op directe concurrent SMD 2 uit Winterswijk. Het werd een uitermate spannende kampioensstrijd die in de zevende wedstrijd beslist werd in het voordeel van SMD. Het bezoekende team boekte op dat moment hun vierde overwinning waardoor ze niet meer te achterhalen waren door de Huissenaren. De laatste twee wedstrijden werden nog gewonnen door Hutaf waardoor zij de wedstrijd met 6-4 naar zich toe trokken.

Uitgelicht

Digitale krant