Kerstman heet u welkom op Fort Pannerden
Kerstman heet u welkom op Fort Pannerden Foto: Fort Pannerden

Fort Pannerden in muzikale kerstsfeer

Algemeen

DOORNENBURG - Op 22 en 23 december verkeert Fort Pannerden in muzikale sferen. Ga tijdens dit kerstweekend op ontdekkingstocht door het mooi aangeklede fort. Onderweg zorgen verhalenvertellers, muzikanten en soldaten voor een unieke kerstsfeer.

De kerstactiviteit is van 13.00 tot 16.00 uur, maar het fort gaat al om 11.00 uur open. Speel alvast met uw (klein)kinderen de speurtocht 'Expeditie Pannerden' en ontrafel het geheim van soldaat Willem Derksen, ga mee met een rondleiding of verken het fort met behulp van een luisterfort-audiotour.

Om 13.00 uur start de kerstactiviteit waar u met uw entreekaartje gratis aan kunt deelnemen. Als u alleen de kerstroute bezoekt betaalt u een gereduceerd tarief. Entree is inclusief consumptiebon.

Wandel door het fraai versierde fort en geniet van mooie kerstmuziek in de bijzondere setting van een negentiende-eeuws, militair bolwerk. Op diverse locaties vertellen soldaten waargebeurde fortverhalen en kunt u soldaten in actie zien tijdens hun werkzaamheden. Zo krijgt u een goed beeld van het leven op het fort in de tijden dat er soldaten gelegerd waren.

Geniet van heerlijke versnaperingen in de horecagelegenheid. Er zijn lekkere kerstkoekjes, chocolademelk en glühwein. Natuurlijk is de kerstman ook aanwezig. In de kerstvakantie van 27 december tot en met 6 januari is Fort Pannerden extra geopend. Speel met korting het real life game Elements en voor alle opa's en oma's die met hun kleinkinderen komen zijn er speciale aanbiedingen.

Meer informatie over het kerstweekend en de kerstvakantie kortingsacties op www.fortpannerden.eu.

Uitgelicht

Digitale krant