Wilbert Friederichs in actie. (foto: Uit archief Wilbert)
Wilbert Friederichs in actie. (foto: Uit archief Wilbert) Foto: Uit archief Wilbert

Benefietmasterclass 'Het wonder van de harmonie'

Algemeen

BEMMEL - Op zondag 13 januari van 14:00 - 16:30 uur presenteert Rotary Lingewaard de Benefietmasterclass 'Het wonder van de harmonie' in de theaterkerk in Bemmel.

Bepalen we zelf wat we mooie muziek vinden, of helpt de natuur ons een handje? Die vraag beantwoordt Wilbert Friederichs in deze Masterclass. Friederichs doet dat aan de hand van het even fascinerende als ongrijpbare fenomeen boventonen. Hij laat zijn licht schijnen op de betekenis van dit fenomeen met spannende klankexperimenten en klankvoorbeelden, met opvallende weetjes en de inzet van de zangers van musicalgezelschap Marcato.

Wilbert Friederichs is zanger en koorleider, tekstschrijver en componist. Hij schreef honderden stukken voor zijn eigen gezelschappen Mezzo Macho en Klater, alsook voor koren, theatergroepen en cabaretiers. Hij leidt projectkoren, geeft workshops en speelt muzikale rollen in voorstellingen en theaterproducties van anderen.

Na de pauze zul je 'Het wonder van de harmonie' herkennen in het muzikale optreden van Marcato. De groep brengt een programma vol humor, passie, lichtvoetigheid en drama met onder andere nummers uit The Lion King, Aida en Les Miserables.

De opbrengst van de middag komt geheel ten goede aan de aardbevingsslachtoffers in Nepal.
Kaartjes zijn 16 euro per stuk (exclusief betalingskosten, maximaal 0,45 euro), te bestellen via www.rotarylingewaard.nl.

Uitgelicht

Digitale krant