Nieuwjaarsbijeenkomst Oogcafé Lingewaard Bijzondere middag voor visueel gehandicapten

Algemeen

LINGEWAARD - Ooit gehoord van de Webbox, een geweldig hulpmiddel voor blinden en slechtzienden om onder andere kranten, tijdschriften, boeken, actueel nieuws in gesproken vorm te beluisteren?

Of van de GObox, een apparaat dat aan uw TV wordt aangesloten en meteen de ondertitels voorleest, ook van uitzending gemist. Nee? Kom dan naar de nieuwjaarsbijeenkomst van het Oogcafé Lingewaard op 19 januari. Van 14.00 - 16.00 uur is een ieder, samen met uw familie en vrienden, welkom in het gebouw van de Stichting Welzijn Lingewaard, Cuperstraat 9 in Bemmel.

Karel Raven, die aan de wieg heeft gestaan van de Webbox en de ontwikkeling van de GObox geeft uitleg over de mogelijkheden, vergoedingen en kosten van beide hulpmiddelen. De informatie wordt omlijst met live gitaarmuziek uit de jaren zestig van het Sybold Trio, waarbij Raven ook enkele nummers meespeelt op zijn keyboard.

Mis deze zeer interessante nieuwjaarsbijeenkomst niet en meldt u aan (tot 12 januari) bij Joke van Rijswijk, Oogcafé Lingewaard; e-mail: jokevanrijswijk@xs4all.nl; 026 3813386.

Uitgelicht

Digitale krant