Logo gemeentenieuwsonline.nl
'n Ontspannen inspanning in 't Angers Dorpshuis. (foto: Dionza Schraven)
'n Ontspannen inspanning in 't Angers Dorpshuis. (foto: Dionza Schraven) (Foto: Dionza Schraven)

Sasa Dynamic Tennis Nieuwjaarstoernooi Angeren

ANGEREN - Een goede traditie inmiddels: het Sasa Gemengd/Dubbel Dynamic Tennis Nieuwjaarstoernooi, gespeeld op de mooie indoorbanen van het Dorpshuis in Angeren.


Ouderenvereniging Sasa heeft, over drie middagen verdeeld, een kleine vijftig spelers en speelsters. Op de eerste donderdag van het nieuwe jaar was een groot aantal tennissers aanwezig om de calorietjes van de oliebollen er af te sporten. Er werd door de dames en de heren zes wedstrijden gespeeld met wisselende partners, onderbroken door een verdiende koffiepauze. Gezelligheid en gemoedelijkheid heeft de toernooileiding hoog in het vaandel en dat was bij deze editie weer volop aanwezig.

Na afloop van de wedstrijden was er -met dank aan Sasa Angeren- een lekker hapje en hadden Antoon en Dionza gezorgd voor een nieuwjaarsborrel, nog meer hapjes… en natuurlijk een prijs voor de prijswinnaars.
Toen de punten eenmaal geteld waren, werd duidelijk dat de derde plaats met 121 punten voor de Huissense Jan Baptist en de tweede plaats met 122 de eveneens uit Huissen afkomstige Lambert Neijenhuis was. Antoon Schraven uit Angeren werd verdiend eerste met het maximale aantal punten van 126.
Opnieuw waren spelers en publiek erg enthousiast. Unaniem was met het er over eens is dat er over een half jaar ook een ’Sasa Zomertoernooi’ georganiseerd kon gaan worden. Dynamic tennis wordt, zoals gezegd op drie middagen gespeeld. "Kijk voor meer info op www.sasa-angeren.nl of loop eens binnen en sla een balletje mee! Rackets voor een proefmiddag zijn gratis te leen, dus behalve een gezonde dosis inspanning kost deze middag je niets!"

Meer berichten