Logo gemeentenieuwsonline.nl
Koorrepetitie. (foto: Jan Startman)
Koorrepetitie. (foto: Jan Startman) (Foto: Jan Startman)

LWMK mist de deadline

LINGEWAARD - Vorige week, ongeveer op dezelfde tijd, werd een artikeltje gepost. Maar wat er ook verscheen in de HaH-bladen: geen opbeurend artikel over het Lingewaards Mannenkoor.

We hadden willen melden hoe fijn en hoe goed de twee decemberconcerten geweest waren. We maakten ook bekend dat Peter Oerlemans al 25 jaar lid is van ons koor. Daar tegenover staat dat we afscheid hebben moeten nemen van Andries Taalman wegens gezondheidsredenen. Het spijt hem zeer en zijn zanggenoten ook. Ook was er een aankondiging van de nieuwjaarsreceptie van het LWMK in Mea Vota.

Maar door omstandigheden heeft dat jullie ook niet bereikt: jammer. Dus nu de blik maar vooruit! 2019 schrijven we nu. Dit jaar barst van de activiteiten! Een Jubileumjaar! De mannenzang bestaat dit jaar zo’n honderd jaar jaar in Huissen!

Op 19 november 1919 werd de 'Roomsch Katholieke Mannenzangvereniging St. Caecilia' opgericht. De kartrekker (ik citeer Piet Driessen) was Willem Hendriks. Daar is veel over te vertellen het aanstaande jaar. Dus ons advies: houdt de publicaties van het LWMK in de gaten.

Heeft u nog vragen? Bel naar de redactie, 06 5396 931. Wilt u zich spoorslags aanmelden als nieuw lid? Idem. En hartelijk welkom!

Meer berichten