Logo gemeentenieuwsonline.nl
Wim Janssen ontvangt de KNVB onderscheiding. (foto: Ben Stellaard)
Wim Janssen ontvangt de KNVB onderscheiding. (foto: Ben Stellaard) (Foto: Ben Stellaard)

Drukke nieuwjaarsreceptie bij Jonge Kracht

HUISSEN - Het was een gezellige drukte op de nieuwjaarsreceptie op zondag 6 januari. Velen hadden de moeite genomen om naar De Stede te komen om elkaar een goed 2019 te wensen.

Tijdens deze receptie werden onze jubilarissen in het zonnetje gezet. 25 jaar lid waren Tim de Wit en Bob Damen; 40 jaar lid waren Gertie Nijs,Mark Niels en Henk Gerichhauassen; 50 jaar lid waren Henk Lentjes,Theo Leijser, Theo Aaldering en Gijsbert Peters; 60 jaar lid waren Alex Niels en Peter Saat.

Wily en Ger Verhaegh werden bedankt voor hun jarenlange inzet binnen de vereniging. Wim Janssen kreeg van de de KNVB, via Theo Aaldering de onderscheiding lid van verdienste, voor zijn jarenlange inzet binnen het bestuur, en als consul en scheidsrechter. Theo Aaldering werd op zijn beurt verrast met de Gouden Speld van de KNVB.

Ook dit jaar waren er weer verkiezingen voor de sportsterren van Jonge Kracht. Jeugdidool van Jonge Kracht werd Mats van de Wouw, voor zijn inzet binnen de jeugd. Vrijwilliger van Jonge Kracht werd Theo Kersten, voor zijn jarenlange inzet binnen de vereniging. De aanmoedigingsprijs ging naar Sjors Peters die na vele blessures met zijn optimisme, iedere keer weer probeert terug te komen op niveau. Sportman van Jonge Kracht werd Jan Willem van Dalen. Al 35 jaar voetbalt hij al binnen de vereniging en is een aanwinst voor het derde.

De sportploeg van Jonge Kracht werd JO19 1. Zij behaalde het kampioenschap en promoveerde naar de hoofdklasse. Ook behaalde zij de eerste periode in deze hoofdklasse.

Meer berichten