Logo gemeentenieuwsonline.nl
Van links naar rechts: Rob van de Sant, Hans Barten, Jaap van de Sant, Arnold van de Sant, Gemmy Wassink en Jordi Rutten. (foto: Irma Rutten)
Van links naar rechts: Rob van de Sant, Hans Barten, Jaap van de Sant, Arnold van de Sant, Gemmy Wassink en Jordi Rutten. (foto: Irma Rutten) (Foto: Irma Rutten)

Sint-Caecilia floreert en start feestvierend

DOORNENBURG - Kapelaan Waleter Trofee voor Arnold van de Sant. `Een veelzijdige muzikant, veelal achter de schermen actief en met een bijzonder groot Sint-Caecilia hart´, zo kwalificeerde voorzitter Marcel Knuiman namens de beoordelingscommissie de winnaar van de negende Kapelaan Walter Trofee 2019: Arnold van de Sant.

Al jaren waardeert de florerende Doornenburgse muziekvereniging tijdens een nieuwjaarsbijeenkomst één van haar leden die zich op bijzondere wijze heeft ingezet. Geen eenvoudige keuze voor de beoordelingscommissie aangezien Sint-Caecilia zeer actief is met grootse muziekevenementen en plaatselijke activiteiten.

Naast de uitreiking van deze trofee werden zes jubilarissen door Sint-Caecilia gehuldigd en voorzien van een onderscheiding en insigne (speldje) van de landelijke muziekbond. In zijn eerste jaar als voorzitter sprak Marcel Knuiman zijn jubilarissen met waardering anekdotes en dosis humor toe. De orkestleden Rob van de Sant (50 jaar), Hans Barten (40 jaar), Gemmy Wassink (25 jaar), Jaap en Anne van de Sant (25 jaar) en slagwerker Jordi Rutten (12,5 jaar) ontvingen de felicitaties van bezoekers en collega’s en konden zich hierna voegen bij een feestelijk samenzijn in het drukbezochte Ontmoetingscafé. Sint-Caecilia is volop in beweging en kan zich opmaken voor een muzikaal 2019!

Meer berichten