Logo gemeentenieuwsonline.nl

Workshops Creatief Café Participatiepunt Huissen

HUISSEN - "Ook dit jaar kunt u weer aan de slag in het Creatief Café in Huissen. Eens in de veertien dagen (even weken) bent u welkom in het ParticipatiePunt Huissen. Vrijwilligster Anne-mieke Philip heeft veel ervaring en kennis van verschillende materialen en helpt u graag op weg."

Ook verzorgt Anne-mieke creatieve workshops. Bijvoorbeeld op 22 januari een workshop ‘Vogelvoedertaarten/kransen maken’. En op 5 maart is er een workshop ‘Schilderen met reliëf’. Let op de workshops beginnen om 9.30 uur en duren tot 12.00 uur. "Voor deze workshops dient u zich wel even apart aan te melden. Tegen een betaling van een vergoeding 7 euro (voor materiaalkosten) kunt u meedoen. Bij de eerstvolgende workshop zijn nog een paar plekjes vrij, maar wees er snel bij! Opgeven voor de workshop kan via e-mail: AMW.Philip@hotmail.com

Bij het reguliere Creatief Café eens in de veertien dagen kunt u gewoon binnen lopen. Mozaïeken, schilderen, sieraden maken of zelf iets van huis meenemen waar u al mee bezig bent, het kan allemaal. Bij het Creatief Café is het gezellig en ontmoet u andere creatieve mensen die u kunnen inspireren. Onder het genot van een kopje koffie en een praatje werkt iedereen in eigen tempo. Kortom het Creatief Café is een fijne, gezellige en creatieve ontmoetingsplek." Het Creatief Café is dinsdag (even weken) van 10.00-12.00 uur in de Lange Kerkstraat 15, Huissen. Kosten voor koffie/thee: 0,50 euro.

Meer berichten