Koor feelin'good. (foto: Isabel Jansen-IsabelShoots)
Koor feelin'good. (foto: Isabel Jansen-IsabelShoots) Foto: Isabel Jansen-IsabelShoots

Samen zingen is zo leuk!

Algemeen

HUISSEN - Gemengd koor Feelin'Good staat sinds enkele maanden onder leiding van Piet van der Sanden, een dirigent die met veel enthousiasme het koor weet te inspireren. Piet is geen onbekende in de korenwereld; zo heeft hij ruim 30 jaar het Ulfts mannenkoor gedirigeerd en stond hij met hen op de Zwarte Cross, een festival in de Achterhoek.

Naast Feelin'Good werkt hij ook met het Stichts Mannenkoor en dameskoor Fondant uit Den Bosch. Beide koren hebben in november deelgenomen aan het Benefit-concert voor de Cancer Research in The Royal Albert Hall in Londen, een evenement met 1200 zingende dames en heren. Samen met Piet heeft Feelin'Good onlangs drie optredens verzorgd in het pittoreske Zeeuwse kerkje van Openluchtmuseum Arnhem, waarbij het muzikaal werd begeleid door pianist Nikolay Tsolov. Het was een succesvolle middag met lovende kritieken van de vele toehoorders.

"Ons koor met ruim 45 leden uit Huissen en omgeving viert dit jaar het derde lustrum. Dat doen we met een concert in de Zandse kerk op zondag 17 november. Noteer deze datum, het wordt een veelbelovende uitvoering. Onze repetities staan nu dan ook in het teken van dit komend muzikale feestje, waarbij we een nieuw en fris repertoire ten gehore brengen."

"Vind je zingen leuk en zoek je een nieuwe hobby dan is dit het moment om je bij ons koor aan te sluiten en mannen dat geldt ook voor jullie. We zien je graag op onze repetitieavond, te weten woensdag van 20.00 tot 22.00 uur in de protestantse kerk Huissen (Raadhuisplein 35) en ontdek dat samen zingen heel erg leuk is." (www.koorfeelingood.nl)

Uitgelicht

Digitale krant