2e paar C-lijn. (foto: C. Matzinger)
2e paar C-lijn. (foto: C. Matzinger) Foto: C. Matzinger

Bridgeclub Gendt: derde competitieronde

Algemeen

GENDT - De derde ronde van de competitie van de bridgeclub Gendt van het seizoen 2018/2019 is op dinsdag 8 januari tijdens de vijfde speelavond afgesloten. Het was weer een spannende ronde, die deze keer een langere periode in beslag nam vanwege uitgevallen avonden in verband met de kerstdagen en de jaarwisseling.

In deze speelronde werden in de drie lijnen van de club de volgende resultaten bereikt:

In de A-lijn werden eerste: Ellen Groenen en Jannie van de Werken, tweede: Riet en Geert Rikken en derde: Ton Giesen en Arie Puiman. In de B-lijn promoveerden naar de A-lijn: op de eerste plaats: Kathleen en John Speldenbrink, op de tweede plaats: Ans en Michel Helsen en als derde: Annemieke Timmers en Coen Matzinger.

In de C-lijn promoveerden naar de B-lijn: als eerste: Trees Demont en Annie Verwoerd, als tweede: Piet Gerritsen en Piet van der Horst (foto) en als derde: Ans van Diessen en Ria Spoeltman.

Op dinsdag 15 januari start de volgende speelronde. Behalve de competitieavonden organiseert de bridgeclub Gendt ook de Bloesem-fietsdrive in april en de Kersendrive in juni tijdens het kersenfeest en zijn er voor geïnteresseerden mogelijkheden een bridgecursus te volgen. Meer informatie staat op: www.bridgeclubgendt.nl.

Uitgelicht

Digitale krant