Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Inschrijving verlichte carnavalsoptocht Gendt

GENDT - Dit jaar zal er opnieuw een verlichte avondoptocht plaatsvinden in Gendt. Deze zal plaatsvinden op zondagavond 3 maart; aanvang 19.00 uur. Deelname aan de Verlichte Optocht in Gendt is gratis!

Evenals voorgaande jaren zal er een stoet van kleurrijke verlichte praalwagens en deelnemers door de straten van Gendt trekken. Ook is het weer feest bij zaal Providentia in Gendt. Hier vindt de presentatie van de optochtdeelnemers en praalwagens plaats. Carnavalsvereniging De Gentenarren zal zorg dragen voor een feestelijk geheel waar jong en oud welkom is.

Voor deelname aan de Verlichte Optocht in Gendt is het digitale inschrijfformulier te vinden op www.gentenarren.nl onder Evenementen 'Verlichte Optocht'. Let op: de optochtcommissie verzorgt geen uitleen van verlichting meer! Voor overige vragen kun je een mail sturen naar verlichteoptochtgendt@hotmail.nl.

Optocht dubbelslag

Dit jaar is er opnieuw een samenwerking met de optochtcommissie uit Nijmegen.In de regio staan beide optochten op de zondag van het carnaval bekend om hun mooie en grote optochten. Op zondagmiddag start de optocht van Nijmegen om 14:00 uur. De verlichte optocht in Gendt start zondagavond om 19:00 uur. Ook dit jaar bieden wij weer een combideelname aan.

· Wanneer je aan beide optochten wilt deelnemen, kun je in het voorste deel van de Nijmeegse optocht starten.

· De deelnemers kunnen met een speciale touringcar van Nijmegen naar Gendt (3,50 p/p).

· In Gendt worden jullie ontvangen in zaal Providentia en café De Klok. Hier is gelegenheid om door te feesten of om juist even bij te komen. Er zijn heerlijke stampotten en diverse snacks verkrijgbaar.

· Na afloop kunnen deelnemers desgewenst ook per touringcar retour (in overleg groepsgewijs naar Lent – Oosterhout - Nijmegen of Herveld - Valburg).

Je hebt hiermee de gelegenheid om jullie wagen of loopgroep aan een breder publiek te tonen. Al het werk wordt zo niet één, maar twee keer gewaardeerd. Opgave voor de combideelname is heel eenvoudig. Stuur een mail naar verlichteoptochtgendt@hotmail.nl, geef aan dat je gebruik wilt maken van de combi regeling en wij nemen contact met je op.

Meer berichten