Afbeelding

Een einde maken aan een slepend conflict betekent een nieuw begin

Zakelijk

HUISSEN - Ruzies en conflicten zijn vaak tekenen van onmacht. U wilt de impasse wel doorbreken, maar boosheid en frustratie zitten u in de weg. Dat geldt niet alleen voor u maar ook de tegenpartij. Wij vormen de neutrale derde die zonder verstrikt te zijn in emoties wederzijdse belangen inventariseert, op een rijtje zet en het gesprek faciliteert.

Op basis daarvan wordt de impasse doorbroken en ontstaat er ruimte om te denken in oplossingen. Wellicht bent u op dit moment al verwikkeld in een rechtszaak en heeft de rechter mediation geopperd. Wat uw situatie ook is, mediation kan uitkomst bieden in een slepend conflict.

De mediators in ons team zijn geregistreerd bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) of bij het Alternative Dispute Resolution (ADR). Het MfN- en het ADR-register staan voor kwaliteit en zorgvuldigheid, bijvoorbeeld door de eisen die zij stellen op het gebied van onderhoud, intervisie en permanente educatie. Het is onze missie om met een luisterend oor en respect voor alle belangen samen met partijen te komen tot concrete oplossingen.

Arno Lugthart is de grondlegger van Lugthart mediation, coaching en advies. "Gedurende mijn hele carrièreverloop ben ik 'the man in the middle' geweest. Van nature zoek ik altijd naar het gemeenschappelijke belang en geef ik mensen een stem. Gedurende mijn hele loopbaan, ook toen ik mede-eigenaar was van inhuurspecialist Brainnet, was mijn focus ook al het samenbrengen en bemiddelen. Als mediator en onderhandelaar voel ik me dan ook als een vis in het water. Ik doe wat er van nature altijd aanwezig is geweest waardoor ik mensen makkelijk kan begeleiden. Met een team aan specialisten om mij heen, kunnen we mensen echt verder helpen zodat ze hun conflict kunnen afronden en verder kunnen met hun leven."

Lugthart Mediation, Coaching en Advies BV, Industriestraat 1b, Huissen; 026 2200210; www.lugthart-mca.nl.

Uitgelicht

Digitale krant