De overhandiging van een reischeck!
De overhandiging van een reischeck!

Vakgarage AutoMolenberg deelt geld uit! Bewezen kwaliteit voor een betaalbare prijs

Zakelijk

BEMMEL - Tijdens de jaarlijkse wintercontrole campagne werd er door Daihatsu Benelux een prijs weggegeven aan een klant van deelnemende dealers. Elke vooraf aangemelde controle werd individueel voorzien van een kenmerk.

Aan het einde van deze actie werd er een drietal prijswinnaars gekozen onder de deelnemende dealers. Doordat AutoMolenberg reeds velen jaren een kwalitatief hoogstaand bedrijf is met een zeer tevreden klantenkring zijn er elk jaar veel aanmeldingen voor de jaarlijkse gratis wintercontrole.

In de aanloop naar de winterperiode zijn er veel autobezitters die gebruik hebben maken van de mogelijkheid een auto te laten inspecteren volgens de Vakgarage check methode. Dat wil zeggen dat de auto op diverse vitale punten wordt gecontroleerd waardoor men in de koude dagen niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Automolenberg, transparant en duidelijk. Al uw auto onderhoud en reparaties vertrouwd helder en transparant, prijsopgave vooraf. Geen verrassingen aan uw trotse bezit. "Als u toe bent aan, of vervanging van uw auto bent u aan het juiste adres bij AutoMolenberg. Reeds velen jaren bezorgen wij u een betaalbare passende auto. Door de komst van de diverse autowebsites ziet u door de bomen het bos niet meer, zoveel keuze maar ook zoveel vragen waardoor u niet meer weet welke keuze de beste zou zijn.

AutoMolenberg ontzorgt! Wij zoeken de juiste auto zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over garantie, onderhoud ook al staat de gewenste auto in het noorden van het land. Door de kennis en ervaring weten wij exact waarop te letten bij aanschaf van een auto, daarom kopen wij uw toekomstige auto aan en verzorgen we de aflevering en onderhoud. U heeft maar één vertrouwd adres waar uw auto komt en geen gladde verkooppraatjes maar een persoonlijk, eerlijk transparant advies!"

Van aankoop, onderhoud en pechhulp. Kortom alle zaken voor uw trotse bezit worden door AutoMolenberg voor u geregeld!

Vakgarage AutoMolenberg, De Houtakker 34b in Bemmel; 0481 371359, www.automolenberg.nl.

Uitgelicht

Digitale krant