Vlag van Bemmel. (foto: Adrie)
Vlag van Bemmel. (foto: Adrie) Foto: Adrie

Laatste kans inschrijving voorverkoop vlag van Bemmel!

Algemeen

BEMMEL - Dankzij de ruim 120 aanmeldingen op vlag.van.bemmel@gmail.com weten we het zeker de vlag van Bemmel komt er. We bestellen er dertig extra die men los kan kopen voor 17.50 euro.

Half februari gaat de bestelling de deur uit en wordt men geïnformeerd wanneer en waar men de vlag kan afhalen. Allerlei groepen hebben meegewerkt om de vlag te promoten. Dank is er aan Hét GemeenteNieuws voor het plaatsen van de artikelen, Historische Kring Bemmel voor vermelden op hun website en verspreiding onder de leden en eveneens aan verschillende wijkplatforms en verenigingen in Bemmel. En natuurlijk ook aan alle betrokkenen die in hun omgeving de vlag hebben gepromoot en diegene die de vlag alvast hebben besteld.

Met carnaval kan de vlag uit!

We verwachten dat na de eerste oplage er nog aanvragen binnen gaan komen, we gaan onze best doen om het dan opnieuw betaalbaar te houden, maar we weten dat we het in ieder geval dan niet meer voor 15 of 17.50 kunnen doen. Dus grijp de kans en schrijf jezelf nu nog in voor de vlag van Bemmel.

Tot 10 februari kan men zich nog voor 15 euro inschrijven via vlag.van.bemmel@gmail.com of via telefoonnummer 0481 464691.

Uitgelicht

Digitale krant