(foto: Cor Frensen)
(foto: Cor Frensen) Foto: Cor Frensen

Goede voornemens.

Algemeen

HUISSEN - Januari ligt net achter ons. De lente mag van mij beginnen. Tijd om de balans op te maken van onze goede voornemens. Ik had er wel een paar al lagen die niet in het verlengde van dit stukje dus zal ik u er niet mee belasten.

Nee, ik wil proberen om u te laten kijken wat er gelukt is. Heeft u het plan gehad om te stoppen met roken? Prima, maar is het ook echt gelukt? Heeft u de sigaretten kunnen weerstaan? Chapeau. U heeft iets gepresteerd dat maar weinigen gelukt is de afgelopen tijd. Had u zich voorgenomen om meer te gaan bewegen? Is het gelukt, of bent u toch ’s avonds weer op de bank gaan zitten tv kijken, tabletten of facebooken? Jammer als dat zo gegaan is, want u weet toch dat zitten het nieuwe roken is. Beweeg, beweeg en beweeg nog eens is het devies van 'onze beroemde' hersenwetenschapper dokter Erik Scherder. Hoe het precies in elkaar zit weet ik ook niet, maar op tv doet hij het voor. En zeg nou zelf hij ziet er toch nog geweldig uit voor een man van 68 jaar. Zoveel energie wil ik op die leeftijd ook nog wel hebben.

Ik hoop natuurlijk dat zijn optredens in De Wereld Draait Door niet voorafgaan en gevolgd worden door een dutje of ander inzakmoment. Valt uw evaluatie toch wat minder positief uit dan u had verwacht, geeft niets, u kunt zich ieder moment aanmelden bij Pheidippides voor een kennismaking met onze trainingen, deskundige trainers en gezellige lopers. Echt samen lopen is veel gezelliger dan alleen. En door de goede opbouw van de trainingen heb je meer succes en veel minder spierpijn. Kijk op onze nieuwe site www.pheidippides.nl.

Uitgelicht

Digitale krant