Uitgifte verkoopnummers kinderkledingbeurs Bemmel gestart

Algemeen

BEMMEL - Herkenbaar? Uitpuilende kledingkasten van de kinderen of kleding die de kinderen niet meer past. Waarom zou u het niet een tweede kans geven? U kunt de kleding en het speelgoed te koop aanbieden tijdens onze tweedehandskinderkleding- en speelgoedbeurs in Bemmel.

De beurs zal plaats vinden op zaterdag 23 februari in het OBC aan De Heister in Bemmel. De beurs is geopend van 9.00 tot 11.30 uur.

Tijdens de beurs is er de mogelijkheid goede (merk)kleding voor het voorjaar en de zomer te verkopen en te kopen. U hoeft als verkoper tijdens de verkoopochtend niet zelf aanwezig te zijn, u staat dus niet zelf achter een kraam. Hoe het werkt? Informeer eens naar de verkoopmogelijkheden. U kunt naast zomerkleding vanaf maat 80 t/m maat S ook speelgoed, babyspullen, schoenen, sportkleding, autostoeltjes, fietsstoeltjes, kinderwagens en nog veel meer verkopen. Deze beurs is er nadrukkelijke aandacht voor verkleedkleding voor de carnaval. En ondanks dat het een beurs is waar voorjaars- en zomerkleding aangeboden wordt kan er deze beurs ook skikleding en snowboots aangeboden worden aangezien de voorjaarsvakantie nog niet heeft plaats gevonden. De kleding wordt op maat gesorteerd en overzichtelijk in rekken opgehangen, jongens- en meisjesspullen apart; geen gezoek op tafels voor de kopers!

"Bovendien steunt u met de verkoop onder andere stichting Doe een Wens. Van de verkoopprijs levert u 15 percent in aan de organisatie. Hiervan worden onder andere de kosten betaald en een gift gegeven aan goede doelen. Belangstelling gekregen? Kijk eens op www.kinderkledingbeursbemmel.nl."

Uitgelicht

Digitale krant