Midwinterdiner 2019, gezellig samen eten in een sfeervolle ambiance. (foto: Brenda Knip)
Midwinterdiner 2019, gezellig samen eten in een sfeervolle ambiance. (foto: Brenda Knip) Foto: Brenda Knip

Rotary Midwinterdiner: gezellig met anderen aan tafel

Algemeen

LINGEWAARD - Dit was een van de mooie reacties na afloop van het traditionele midwinterdiner van Rotary Lingewaard dat werd gehouden op 26 januari:

Het is inmiddels al de twaalfde keer dat Rotary Lingewaard bijna honderd alleenstaanden van 65+ in de gemeente Lingewaard heeft uitgenodigd voor een heerlijk avondje uit met lekker eten en muzikaal vertier van popkoor 2000. Ruim voor aanvangstijd waren alle stoelen al bezet rondom de sfeervol gedekte tafels in OBC Essenpas. Bij de tafelschikking was rekening gehouden met de hobby’s van de deelnemers. Dat geeft sneller aanknopingspunten voor boeiende gesprekken en die waren er volgens de tafeldames en -heren volop. Tijdens het heerlijke diner, dat geserveerd werd door de leden van RC Lingewaard en Buitenpoort Catering, zijn nieuwe contacten gelegd en zijn diverse afspraken voor een vervolgontmoeting gemaakt. En dat is uiteindelijk ook wat Rotary Lingewaard met deze avond wil bereiken.

Dit jaar is het diner weer mede mogelijk gemaakt door opbrengsten van het jaarlijkse Lingewaards Dictee, een bijdrage van de stichting Maatschappelijke GezondheidsZorg (MGZ) en Buitenpoort Catering.

Al met al was het een geslaagde avond. De vele dankbare reacties aan het einde van de avond maken de organisatie van het diner meer dan de moeite waard. "Ik zat ineens met een oude vriendin aan tafel, dat was heel leuk" en "we hadden een hele leuke tafel, ook al kende ik niemand" zijn voorbeelden hiervan.

Het volgende evenement van Rotary Lingewaard is het Lingewaards Dictee dat dit jaar op vrijdag 8 juni zal plaatsvinden, eveneens op de locatie OBC Essenpas.

Uitgelicht

Digitale krant