Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kraam huren voor Koningsfeest in Gendt

GENDT - Huren van een kraam op de Oranje Vrijmarkt in Gendt op de Koningsdag zaterdag 27 april kan. De organisatie is in handen van de Oranje Stichting Gendt en het is mogelijk om een kraam te huren: de prijs voor 1 kraam is 17,00 euro en twee kramen voor 32 euro voor 3 kramen is 48,00 euro. De kraam is 4 meter en voorzien van een dekzeil.

U dient op te geven of u wel of geen stroomaansluiting bij de kraam wil. De standhouders dienen zelf kabels mee te nemen. Inrichten van de kramen is vanaf 10.00 en eindigt rond 16.00 uur.

De datum is zaterdag 27 april. De plaats is in Gendt, Julianaplein/Julianastraat (centrum bij de vlam). Contactpersoon: Eric Blankert, Steenakker 10, Gendt, mobiel 06 28907060, e-mail: ericblankert@hotmail.com. Of marktcommissie@oranjestichtinggendt.nl.

Men krijgt het inschrijvingsformulier thuis gestuurd als men aangegeven heeft dat men belangstelling heeft. Het definitieve programma van de Oranje Stichting Gendt zal nog worden bekendgemaakt, maar reeds nu kan worden bericht, dat naast vertrouwde elementen ook nieuwe zaken zullen de sfeer zullen opluisteren. (http://www.oranjestichtinggendt.nl).

Meer berichten