Ga mee met de Museum Plus Bus
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Ga mee met de Museum Plus Bus

GENDT - De organisatie van de Museum Plus Bus heeft aan de Stichting Welzijn Ouderen Gendt (SWOG) en aan het SeniorenNetwerk Lingewaard (SNL) aangeboden een bezoek te brengen aan De Museum Fabriek in Enschede op 19 maart. Deze reis wordt mogelijk gemaakt dankzij de financiële ondersteuning van de BankGiro loterij.

Het arrangement is speciaal bedoeld voor ouderen die door hun leeftijd (70+) geen museumbezoek meer kunnen afleggen of durven te ondernemen. Er is plaats voor een aantal rolstoelgebruikers, tevens kunnen er enkele rollators mee. De busreis, kopje koffie, entree en een rondleiding in het museum zijn gratis, maar voor de gezamenlijke lunch wordt 10 euro gerekend. Een geheel verzorgde dag naar een museum voor tien euro. De bus vertrekt om 08.45 uur vanaf het Julianaplein in Gendt en zal voor 18.00 uur weer terug zijn.

Bij vertrek moet de lunch worden betaald. Bij aanmelding wordt uw geboortejaar gevraagd en wordt verzocht om een noodtelefoonnummer door te geven.

Meer informatie en aanmelden bij: Gerrie Nienhaus, 06 50510412; Tonnie Bruins, 06 55806333. Aanmelden kan tot 20 februari.

Meer berichten