Logo gemeentenieuwsonline.nl
De Minkhof. (foto: Mireat)
De Minkhof. (foto: Mireat) (Foto: Mireat)

Programma van De Minkhof

Leesclub De Minkhof leest De Trooster van Esther Gerritsen uit Gendt. Lees het boek ook en kom meepraten over deze roman op woensdagmiddag 27 februari 2019, 13:30-15:30 uur. Elke laatste woensdagmiddag van de maand bespreken we een nieuw boek.

Proefles Yoga op de stoel: woensdag 13 maart van 14:00-15:00 uur. Maria Heitbrink, al 40 jaar yogadocent in Doornenburg, komt een proefles verzorgen 'Yoga op de Stoel'. Maria Heitbrink is de landelijke promotor van yoga op de stoel, waardoor iedereen kan deelnemen. Bent u geïnteresseerd komt dan een proefles volgen. De deur is vanaf 13:30 uur open en na afloop genieten we van een lekkere kop thee/koffie. Kom 13 maart en doe mee! www.mariaheitbrink.nl, www.minkhof.nl.

Stampottenbuffet op zondag 10 maart van 11:00-14:30 uur. De Minkhof sluit de winter af met een heerlijk stampottenbuffet.Na binnenkomst drinkt u eerst een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Onze koks zijn dan al bezig om een heerlijk en gevarieerd stampottenbuffet voor u klaar te zetten waarbij u zelf een kuiltje voor de jus in de stamppot mag maken. Het buffet wordt afgesloten met een heerlijk toetje. U kunt zich tot en met vrijdag 8 maart aanmelden bij De Minkhof. De kosten voor deze zondag zijn 10.00 euro per persoon en u wordt verzocht dit bedrag gelijktijdig met uw aanmelding met een pinbetaling of contant te voldoen.

Meldt u aan voor alle activiteiten via coordinator@minkhof.nl, persoonlijk of telefonisch 0481 357185; De Minkhof (ma, wo, vr), Molenwei 57, Bemmel.

Meer berichten