Zonnebloemgasten Doornenburg. (foto: Geert Burgers)
Zonnebloemgasten Doornenburg. (foto: Geert Burgers) Foto: Geert Burgers

Feestelijke opening jubileumjaar Zonnebloem Doornenburg

Algemeen

DOORNENBURG - Het eerste activiteit zit er weer op bij de jubilerende zonnebloem Doornenburg. Dit jaar vieren zij het 25 jaar bestaan, en wordt er bij elke activiteit een feestelijk tintje gegeven.

Deze middag was het thema 'Zonnebloem zingt mee'. Doordat de zaal feestelijk was versierd met vlaggen, ballonnen en feestelijke tafelkleedjes, was het voor de Zonnebloemgasten een gezellige binnenkomst. Terwijl de gasten aan een kop koffie zaten met heerlijke muffin, waarop het logo opstond van 25 jaar en er ook feestelijk uitzag, nam voorzitster GerryJoosten het woord. Ze heette allen welkom op deze bijzondere middag.

De Zonnebloem had deze middag Wes van Leers, en als begeleider zijn zoon met gitaar uitgenodigd, afkomstig uit Elst. Zij brachten liederen ten gehore van Toon Hermans. De gasten zongen gezellig het refrein mee. Er werd natuurlijk weer voor hapjes en drankjes gezorgd. Ook het gezelligheidskoor Ons Verzetje was deze middag uitgenodigd om er een geslaagde middag van te maken. En dat ging met bekende liederen, die de gasten uit volle borst meezongen. Er werd gezellig ingehaakt, er werd mee geklapt, zelfs de polonaise werd gedaan.

Aan het einde van de middag gingen de Zonnebloemgasten zingend en tevreden naar huis. De vrijwilligers kijken tevreden terug op deze muzikale middag.

Uitgelicht

Digitale krant