Logo gemeentenieuwsonline.nl
Paar 1 in de C-lijn. (foto; C. Matzinger)
Paar 1 in de C-lijn. (foto; C. Matzinger) (Foto: C. Matzinger)

Bridgeclub Gendt

GENDT - Op dinsdag 12 februari werd in de Klok Horeca in Gendt de vierde speelronde van het seizoen 2018/2019 van de bridgeclub Gendt afgesloten. Ook deze ronde bestond weer uit vijf speelavonden en leverde de volgende resultaten op:

In de hoogste lijn, de A-lijn, eindigden op de eerste plaats: Ellen Groenen en Jannie van de Werken, op de tweede plaats: Nico en Toos van Alst en op de derde plaats: Ton Giesen en Arie Puiman.

In de B-lijn eindigden op de eerste, tweede en derde plaats respectievelijk: Ad Augustin en Gé Lijbers, John en Wil Lentjes en Geert van Gellecum en Heymen Hegeman, Deze drie paren promoveerden naar de A-lijn.

In de C-lijn promoveerden naar de B-lijn: Herman Jeronimus en Jan Verkuil op de eerste plaats, Els Arends en Trees van der Horst op de tweede plaats en Ria en Piet Janssen op de derde plaats.

Bloesem Fiets Drive

Ook in 2019 organiseert de Bridgeclub Gendt weer de zeer bekende Bloesem Fiets Drive. Dit jaar op zaterdag 20 april. Er wordt in groepen door het prachtige Betuwse landschap gefietst en op zes bijzondere locaties wordt bridge gespeeld. Er wordt voor een goede lunch gezorgd en de prijsuitreiking in het thuishonk De Klok wordt weer gezellig. De inschrijving voor deze drive is inmiddels opengesteld.

Meer informatie over deze drive en over de bridgeclub staat op www.bridgeclubgendt.nl.

Meer berichten