Hutaf 1 wint eerste thuiswedstrijd van het seizoen

Algemeen

HUISSEN - Na het gelijke spel in het openingsweekend van de voorjaarscompetitie, trad Hutaf 1 afgelopen zaterdag aan tegen Taveba 1 uit Barendrecht. Na een gelijkopgaand begin trok het Huissense team langzaamaan het initiatief naar zich toe.

De ontketende Mats Janssen won met tactisch slim spel al zijn wedstrijden. Teamgenoten Anne van Bolderen en Sam ten Westenend wonnen beiden één partij. Omdat ook het dubbel door Hutaf werd gewonnen kon met 6-4 de eerste overwinning van het seizoen worden gevierd.

In landelijk B speelde Hutaf 2 in ’t Koelhuis tegen Taveba 2. De beslissing in deze wedstrijd viel in de laatste twee wedstrijden. Beide werden gewonnen door de gasten, waardoor Hutaf 2 met 6-4 verloor. Jaimie Brans en Matthijs van Hilten wonnen beiden één partij. Jesper van Zanten wist twee wedstrijden binnen te slepen.

In de startersklasse speelde, het dit seizoen debuterende, Hutaf 10 een uitwedstrijd tegen ONI 4 in Wijchen. Na een sterk begin van Hutaf kwam het ontvangende team langzaam aan terug in de wedstrijd. Met als resultaat een 5-5 eindstand. Sem van Onna won twee wedstrijden. Pim Demont en Megan Berendsen boekten beiden één overwinning. Juul Meurs wist nog niet op het scorebord te komen.

Uitgelicht

Digitale krant