Ferdinandus.
Ferdinandus.

De Rimpelzitting

Algemeen

BEMMEL - Op dinsdag 5 maart is het weer zover! Dan begint om 14.30 uur de veelgeprezen jaarlijkse Seniorenzitting in De Roskam, een niet meer weg te denken carnavalstraditie!

Dit jaar wordt de Seniorenzitting omgedoopt tot 'Rimpelzitting', een evenement zonder weerga in zijn soort, een festijn van jewelste waar je gegarandeerd echt blij vandaan komt! Ook deze keer opnieuw een weergaloos, afwisselend programma met zang, dans, en buuts van het Bemmels Mins en Ferdinandus!

Aan het slot van deze gezellige middag zal er zoals elk jaar opnieuw, een indrukwekkende, tot tranen toe bewogen emotionele afsluiting met Bemmelse carnavalskrakers zijn! De 50plusser mag dit evenement echt niet missen. Kom op tijd want de zaal in De Roskam loopt snel vol.

De Opperstalmeesters nodigen alle senioren (vanaf 50+) uit om mee te genieten tijdens de oergezellige Rimpelzitting op dinsdag 5 maart in zaal De Roskam, Dorpsstraat 95 in Bemmel. Entree, een kopje koffie/thee en een drankje zijn gratis! Aanvang: 14.30 uur, zaal open om 14.00 uur. Voor invaliden kan een plaats worden gereserveerd: bel voor 5 maart naar 06 54975063. De Rimpelzitting wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van MGZ, KBO Bemmel-Doornenburg, stichting De Plak en De Roskam.

Uitgelicht

Digitale krant