Antwoord Woonstichting Gendt op digitale petitie

Algemeen

GENDT - "Wij hebben antwoord van Woonstichting Gendt omtrent de digitale petitie Woonstichting Gendt mot Woonstichting Gendt blieve."

"Woonstichting Gendt geeft aan dat alle huurders gratis lid kunnen worden van Huurdersvereniging Gendt. Huurdersvereniging Gendt heeft mede door onze digitale petitie meer leden er bij gekregen de afgelopen tijd. Hoe meer leden tegen een fusie, hoe groter de kans dat Woonstichting Gendt gewoon Woonstichting Gendt blieft!

Huurdersvereniging Gendt komt op voor de belangen van Gendtse huurders en staat open voor al uw vragen omtrent wonen en huren in Gendt. Website: http://www.hvgendt.nl Dit geldt ook voor alle woningzoekenden, die inschreven staan bij Woonstichting Gendt. Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk lid te worden als woningzoekende. Maar Woonstichting Gendt heeft al wel aangeven dat dit aangepast dient te worden. Dus als woningzoekende vooral even mailen of een tweet sturen naar HVGendt. Mocht dit niet lukken? Stuur dan een mail naar Woonstichting Gendt, dat je graag lid wilt worden van HVGendt als woningzoekende.

Wij willen iedereen bedanken voor de aandacht en de steun die wij hebben gekregen. Waardwonen heeft inmiddels met ons persoonlijk het probleem wat wij met hen hadden na ongeveer vijf jaar opgelost. Ook hen willen wij bedanken voor de oplossing, echter blijven wij wel van mening dat een kleinere woonstichting beter zicht heeft op haar medewerkers en haar huurders en woningzoekende. Waardwonen belooft hierin verbeteringen door te voeren en zegt al bezig te zijn met oplossingen in de wijken wij Waardwonen actief is." Groet, Roel van de Laarschot.

Uitgelicht

Digitale krant