Afbeelding

Verkeersregelaars gezocht voor deBol Junior Avond4Daagse

Algemeen

BEMMEL - Op dinsdag 21 mei gaat voor de twaalfde keer de deBol Junior Avond4Daagse van start. Elke avond wandelen er ruim 1200 kinderen met veel plezier door Bemmel en omgeving.

Als er zoveel kinderen onderweg zijn, is het heel belangrijk dat zij ook veilig kunnen wandelen. Elke avond staan er dan ook zo’n 25 tot 30 gediplomeerde verkeersregelaars langs de route die er voor zorgen dat de kinderen veilig kunnen wandelen en plezier hebben. "Er zijn al heel veel verkeersregelaars die zich hebben aangemeld, en toch komen we nog mensen tekort. Jij wilt toch ook dat die supergezellige Bemmelse Avond-4-Daagse door kan gaan? En dat de kinderen niet teleurgesteld worden omdat we niet mogen vertrekken?

Ben je 18 jaar of ouder? En heb je in die week een avondje vrij? Meld je dan aan als verkeersregelaar; de cursus die via de computer gevolgd kan worden, kost je een klein uurtje van je tijd; het verkeer regelen kost je ongeveer een uur en de avond(en) waarop je als verkeersregelaar wordt ingedeeld kun je zelf bepalen. Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden! Stuur een mailtje aan stichting.debol@planet.nl. Dan word je uitgenodigd om de cursus te volgen en kun je aangeven op welke avond(en) je ons kunt helpen. Dan kan de organisatie van deBol Junior Avond4Daagse met een gerust hart verder alles regelen!"

Uitgelicht

Digitale krant