De Ward bij limietwedstrijd lange baan

Algemeen

BEMMEL - Zwemmers van De Ward hebben in Eindhoven geprobeerd hun richttijden voor de verschillende kampioenschappen scherper te stellen. In totaal verbeterden zij 44 persoonlijke records.

Liz Veltman kwam op vijf afstanden uit en verbeterde vier persoonlijke records. Op vier afstanden zwom Mick Schüssel in totaal vijf persoonlijke records. Mila Otten was goed voor een verbetering van liefst zes persoonlijke records op de drie afstanden waarop zij uitkwam. Twan van Engen en Inge Ruisch kwamen uit op drie afstanden en verbeterde deze wedstrijd in totaal vier van hun bestaande beste tijden. Inge zette ook nog drie nieuwe afstandstijden neer. Ook Mees Peters was goed voor vier persoonlijke records op de twee afstanden waarop hij uitkwam. Cas Polman verbeterde op de drie startafstanden eveneens vier persoonlijke records en zette een debuuttijd neer op de 50m rugslag.

Op de twee afstanden waarop Jon de Wit uitkwam verbeterde hij twee persoonlijke records. Claudia van Grevenbroek verbeterde op de vier afstanden waarop zij uitkwam twee van haar beste tijden. Eline van Kempen zwom op drie afstanden twee persoonlijke records uit de boeken. Esmee Kok en Noor Polman verbeterden één persoonlijk record op de drie afstanden waarop zij deelnamen. Victor Willemse kwam uit op twee afstanden en stelde één beste tijd een fractie scherper. Léon van Grevenbroek debuteerde op de 400m vrije slag en verbeterde tijdens zijn race nog twee persoonlijke records. Tenslotte kwamen Niels Versteeg (één afstand) en Anniek Takken (drie afstanden) nog voor De Ward in actie.

Uitgelicht

Digitale krant