Dolle dagen in Keujesgat!

Algemeen

ANGEREN - Kom gezellig carnaval vieren in het Keujesgat onder het motto van Prins Jochem de Kartrekker en zijn hofdame Suzie 'Samen houwe wij de gang d’r ien'.

Zaterdag 2 maart: Het bouwersbal, The night before Lingewaards mooiste optocht is dit jaar bij de Letste Stuyver. Vanaf 20.11 uur is prins Jochem de Kartrekker, hofdame Suzie en A.K.G De Narrenpoel aanwezig. Kom allen naar de Letste Stuyver om er een onvergetelijk carnavalsfeest van te maken op de muziek van DJ Guus. De entree is gratis.

Zondag 3 maart: Angerse optocht.Lingewaards mooiste carnavalsoptocht. De lange, gekleurde optocht start om 13.30 uur vanaf het kermisterrein aan de Zahnstraat. Rond 17.00 uur zal de prijsuitreiking van de optocht zijn in het dorpshuis. Daar kan op de muziek van Magic Sound nog nagefeest, gepraat en gedronken worden.

Maandag 4 maart; Frühshoppen in het Keujesgat. We gaan weer frühshoppen in het Keujesgat. De Letste Stuyver organiseert dit jaar voor het eerst het frühshoppen in het Keujesgat. Kom gezellig allemaal naar de Letste Stuyver en laten we er samen een geweldig feest van maken in ons dorp.Het frühshoppen begint om 11.00 uur en eindigt om 20.00 uur. De entree is gratis.

Dinsdag 5 maart: Afsluiting van de carnaval in de Letste Stuyver. We vieren deze avond carnaval en zullen om 24.00 uur de dolle dagen en het carnavalsseizoen afsluiten. Vanaf 20.00 uur is iedereen van harte welkom.Om 24.00 uur gaan de steken af. De avond wordt traditioneel afgesloten met haringhappen. De muziek wordt verzorgd door Vision. De entree is gratis.

Uitgelicht

Digitale krant