Afbeelding

Swingende Saxotone Jazz Quartet treedt op in de Theaterkerk

Algemeen

BEMMEL - Noteer vrijdag 1 maart maar vast in uw agenda, want het theaterkerkcafé verandert voor deze gelegenheid in een swingende jazzclub. Neem plaats aan een tafeltje, bestel een drankje en laat je meevoeren op de tonen van de saxofoon, gitaar en contrabas.

Deze avond staat in het teken van de pure schoonheid van jazzmuziek met invloeden uit de soul, bebop, blues en latin. Saxotone Jazz Quartet is geboren vanuit het sax/gitaar duo Toon Meijer en Raymond Nijenhuis, en hun gedeelde adoratie voor de muziek van de legendarische, Amerikaanse jazzsaxofonist Zoot Sims en jazzgitarist Joe Pass. De muzikanten van dit kwartet hebben alle drie ruim ervaring als het gaat over spelen met de crème de la crème van de internationale muziekscene. Drie zeer gepassioneerde instrumentalisten gaan u laten horen hoe mooi, helder en swingend jazz kan zijn, in al zijn kracht en eenvoud. Ze nemen een zangeres mee, maar die naam houden ze nog even geheim.

Aanvang 21:00 (zaal open 20:00). Locatie Foyer. Kaartjes kosten 10,00 euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en zijn tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Uitgelicht

Digitale krant